Software Studio – Suits & Sneakers
Scroll to top
Media agency
Johannes verhulststraat 163, Amsterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 020-244 23 98
Marketing lab
Van Vollenhovenstraat 15 - K035, Rotterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 010 – 307 54 82
Software studio
Van Vollenhovenstraat 15 - K035, Rotterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 010 – 307 54 82

ADVERTENTIE TECHNOLOGIEËN

Wij innoveren en ontwikkelen voortdurend unieke out-of-the box media advertentie technologieën.

DSP Solution

Programmatic advertising

Door het eigen DSP-dashboard bieden wij bureaus en directe adverteerders de mogelijkheid om elke vorm van programmatic buying in te zetten. Zo zijn alle web-, app- en DOOH-bronnen van ’s werelds premium uitgevers, publishers en schermeigenaren via real time bidding direct in te kopen en te managen vanuit het persoonlijke dashboard.

NEW MEDIA TECH

Social display advertising

Elke marketeer of bedrijf met aanwezigheid op sociale media kan een post via ons platform on the fly transformeren tot online HTML banneradvertentie. Deze techniek is geschikt voor de meest populaire sociale platformen zoals Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter en LinkedIn.

DOOH

Digital Out-Of-Home

Transparante prijzen voor het inkopen van buitenreclame schermen. Via het eigen dashboard kan DOOH o.b.v. realtime bidding en specificatie op tijdstip, uiting en actuele activiteit ingeboekt worden. Dit maakt deze mediatechnologie niet alleen krachtig, maar ook relevant.

Conversational

A.I. chat bannering

Een op maat gemaakte oplossing voor conversie gedreven organisaties. Deze advertentietechnologie biedt bedrijven de mogelijkheid om direct het gesprek aan te gaan vanuit een online banner. Target de doelgroep, selecteer de kanalen en start de conversatie.

Voor de media-industrie:

Advertentie technologieën

Communicatiebureaus
Recruitment bureaus
Social mediabureaus
Marketingbureaus
Recruitment partijen
Search advertising bureaus
Softwarebureaus

0 Icon
Bureau
Klanten
0 Icon
Directe
Klanten
0 Icon
Procent
voordeliger
0 Icon
DOOH (NL)
Schermen
0 Icon
Campagne
Platformen
0 Icon
Procent
internationaal bereik

Door de trends voor te zijn kunnen wij innovatieve mediaoplossingen ontwikkelen voor professionals en bedrijven die actief zijn in de media, marketing- en content industrie.

DSP SOLUTION

Programmatic Advertising

Klaar om de digitale advertentie prestaties te verbeteren?

Eigen dashboard

Via een eigen dashboard hebben klanten toegang tot de gehele kanalen inventory. Van display, audio, video, native, CTV, DOOH tot mobiel en in-app.

Cookieless adverteren

Het Demand Side Platform biedt die de oplossing voor het cookieless inkopen van online advertentieruimte. Door het immense bereik zijn user eenvoudig te matchen via digitale identiteit - profiel-, opt-in- en/of login-gegevens.

Prestatie algoritme

Onze DSP bevat een geïntegreerde prestatie-AI. Het zelflerende algoritme gaat continue op zoek naar verbeteringen zodat campagnes verbeteren en optimaal presteren.

New media tech

Social Display Ads

Boost de social resultaten door reposting via social display ads.

Groot bereik

Bereik een groter publiek dan alleen de social media doelgroep. Selecteer een post en upload deze op massa mediakanalen zoals Nu, AD, RTL, Marktplaats en duizenden andere premium kanalen.

Meer volgers

Gebruik social display ads om het bereik en de engagement van een social media post te vergroten. Door een doorplaatsing naar online en/of out-of-home schermen stijgt zowel het aantal weergaven als het bereik van het social media profiel.

Kosten efficiënt

Wij stellen merken in staat om sociale display-advertenties te maken zonder productiekosten. Hierdoor wordt onze technologie ook wel gezien als de meest kosteneffectieve creatieve tool op de markt.

DOOH solutions

Digital out-of-home

DOOH maakt buitenreclame flexibel, getimed en perfect afgestemd.

Programmatic veilingbased inkoop

Programmatic DOOH biedt adverteerders en mediabureaus een inkoopplatform waar out-of-home schermen tegen scherpe CPM-prijzen kunnen worden ingekocht en gemanaged.

Dynamic planning

DOOH biedt de mogelijkheid om in te spelen op actualiteiten en omstandigheden. Door dynamic planning worden digitale uitingen automatisch aangepast op basis van een trigger. Dit kan zijn neerslag, sneeuw, % kans op regen, zon, wind etc.

Internationaal bereik

Ons platform heeft de beschikking over een internationaal bereik van meer dan x schermen die dagelijks meer miljarden passanten registreert. Van metro-, trein-, winkelcentra- en stadsschermen tot stadionpubliciteit, snelwegreclame en in city billboards.

Coversational

A.I. chat bannering

Het always on sales kanaal via online advertenties.

Push marketing chats

De actieve chatbot zet de eerste stap om contact te leggen met de getargete doelgroep. Door gericht op de doelgroepskenmerken in te gaan, weet de chatbot de doelgroep te triggeren vanuit de banneradvertentie.

Effectieve banners

Opvallen in het drukke medialandschap wordt steeds meer een kunst. Chatbannering op basis van artificial intelligence biedt hier een oplossing voor. Deuitingen vallen niet alleen op, maar zorgen er ook voor dat de doelgroep actief met het merk aan de slag gaat.

Conversie activatie

Met een geïntegreerde chatbot in banneradvertenties nemen de kansen om potentiële klanten te bereiken toe. De chatbot zet de eerste stap om contact te leggen door klanten vanuit de advertentie te begroeten en de op basis van reacties het verdere gesprek aan te gaan.

meer informatie

Vraag een offerte aan

  kom in contact

  E-mail ons

  Voor advertentie technologieën:
  sales@suitssneakers.com

  Voor overige vragen:
  info@suitssneakers.com

  Contact

  Vragen?
  Wij helpen je graag.

  Amsterdam
  Johannes Verhulststraat 163
  1075 GX, Amsterdam
  +31 (0)20 244 23 98

  Rotterdam
  Van Vollenhovenstraat 15 – K035
  3016 BE, Rotterdam
  +31 (0)10 307 54 82