Marketing Lab – Suits & Sneakers
Scroll to top
Media agency
Johannes verhulststraat 163, Amsterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 020-244 23 98
Marketing lab
Van Vollenhovenstraat 15 - K035, Rotterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 010 – 307 54 82
Software studio
Van Vollenhovenstraat 15 - K035, Rotterdam, Nederland
Mail: info@suitssneakers.com
Telefoon: 010 – 307 54 82

Marketing lab by night.

MARKETING
LAB.

Een Rotterdams marketingbureau dat werkt voor ambitieuze organisaties. Het is onze kracht om bedrijven op de kaart te zetten en merken uit te bouwen.

Ons team van merkplanners, bedrijfsconsultants, communicatieplanners, media experts en social natives creërt de juiste strategieën, tactieken en technologieën om doelstellingen te behalen.

Mogelijkheden

Ons plan is toekomstgericht! Wij weten doelgroepen te raken en om te zetten in klanten.

Merk DNA

Positionering & merkessentie

Hoe bereik je die unieke positie in het brein van de afnemer? Wij weten het onderscheidend vermogen van organisaties scherp te stellen. Om zo bedrijfswaarde op te bouwen en impact te maken.

Strategie

Marketing & mediastrategie

Het moderne publiek vraagt om een marketingstrategie die net zo geavanceerd is als zij. Onze strategen zijn betrokken bij elke fase van het marketingproces om ervoor te zorgen dat alles wat we doen onze klanten ook vooruithelpt.

Ontwikkeling

Website, applicaties & Content

Een plan komt tot leven wanneer het visueel gemaakt wordt. Door doelgroepskenmerken en gedrag te analyseren, weten wij content te ontwikkelen die doelgroepen raken en overtuigen. Van op maat gemaakte websites en apps tot banners en socials.

Storytelling

Planning, data & analyse

Verhalen raken ons, zijn concreet en roept raakvlak op. Door de cijfers en inzichten te analyseren, weten wij de touch points van de doelgroep te achterhalen en hen zo te raken en in beweging te brengen.

Bekend met de
volgende branches:

“Marketing gaat niet over het verkopen van producten,
maar over produceren wat de klant wil kopen.”

Unieke breinpositie

Hoe bereik je als bedrijf of merk die unieke breinpositie in het hoofd van jouw klanten? Door de positionering scherp te stellen en intern uit te dragen, word je herkend, geaccepteerd en herinnerd.

Intern vs extern

De bedrijfspositie geeft niet alleen aan wat het merk voor potentiele klanten kan betekenen, maar laat ook een indruk achter op personeelsleden en nieuwe kandidaten.

Positionering

Het belangrijkste werk wordt meestal achter de schermen gedaan.

Mission statement
Customer journey
Customer lifetime value
Interne branding
Employer branding

Communicatiestrategie
Account based marketing
Mediastrategie
Contentstrategie
Datastrategie

Strategie

Tijd om de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Marktonderzoek
Doelgroepsanalyse
Concurrentenanalyse
Mediastrategie
Marketingstrategie

Contentstrategie
Datastrategie
Merkontwikkeling
Doelstelling calculatie

Toekomstgericht

De positionering geeft zicht op het vertrekpunt en de te bewandelen lange termijn koers. Om de doelen te behalen wordt volgens de marketingstrategie bepaalt. Hierbij worden sales en communicatie verbonden met de teamleden, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan om zo die stip op de horizon te bewaken.

Realistisch

De marketingstrategie bepaald welke inzet er op welk moment nodig is. De doelstellingscalculatie laat vervolgens zien welke financiële middelen nodig zijn om de gestelde doelen te behalen.

Vertrouwensrelatie

Door het inzetten van data ontstaat een steeds persoonlijkere klantervaring. Door te kijken naar account based marketing wordt specifieke content voor een specifieke klantengroep gecreëerd, waardoor deze nog relevanter is er voldoet aan de hoge verwachtingen van de lead.

Wij geloven in focus! Door een strategische aanpak helpen wij organisaties het hele plaatje in te laten zien, voordat er keuzes gemaakt worden.

Concrete doorvertaling

Door het scherp stellen van de bedrijfspositionering en merkessentie worden de communicatie kaders gevormd en contentstrategie ontwikkeld. Door te kijken naar doelgroepskenmerken, kanaal en tijdstip worden de boodschappen ontwikkeld. 

Opvolgende boodschappen

Doordat de stappen van de customer journey inzichtelijk zijn gemaakt, wordt de te ontwikkelingen content per fase worden uitgerold. De resultaten uit de campagne zijn hierbij leidend. Wij kijken naar welke boodschap op welk moment en voor welk platform het meest efficiënt is.

Aanscherpen en bijstellen

In deze snelle wereld is aanpassing de enige constante factor. Om de bedrijfscontent te laten renderen dient deze afgestemd te zijn op de elke fase van de customer journey en doelgroep. Ons team analyseert en ontwikkelt content op basis van actuele resultaten.

Ontwikkeling

Klanten huren ons niet in voor meer van het hetzelfde.

Website ontwikkeling
App creatie
Chat software
Interactive PDF
Huisstijl
Rich media design
HTML-5 bannering

Sequentiële content
Fotografie
Social media design
Search text
Direct messaging
Copy righting

Storytelling

Sterke banden ontstaan door het vertellen van ervaringen, meningen en verhalen.

Organic updates
Media inzet
Network expanding

Conversational marketing
Marketing automation
Employer Branding

Persoonlijk of massa

Het gebruiken van first party data kent een snellere en directere benadering dan third party data. Omdat de doelgroep al bekend is met het bedrijf of merk, kan het gesprek veel sneller concreet worden. Bij de inzet van third party data begin je met de kennismaking.

Content o.b.v. analyse

Welke verhalen weten de doelgroep in beweging te brengen? Door bedrijfsresultaten en doelgroepsanalyse te vertalen naar concrete inzichten kan ons team achterhalen wat de doelgroep aanspreekt en niet.

Doorvertellen

Met een goed verhaal raak je het publiek. Door hen onderdeel van het verhaal te maken, voelt het alsof zij dat zelf hebben ervaren, gezien of beleefd. Dan pas zal de boodschap mensen raken op emotioneel niveau, zal deze bijblijven en doorverteld worden.

Meer informatie

Vraag een offerte aan

  Kom in contact

  E-mail ons

  Voor marketingvraagstukken:
  sales@suitssneakers.com

  Voor overige vragen:
  info@suitssneakers.com

  Contact

  Vragen?
  Wij helpen je graag.

  Amsterdam
  Johannes Verhulststraat 163
  1075 GX, Amsterdam
  +31 (0)20 244 23 98

  Rotterdam
  Van Vollenhovenstraat 15 – K035
  3016 BE, Rotterdam
  +31 (0)10 307 54 82